Echo Praktijk

 

Bij het Echocentrum Midden kennemerland ( EMK) kun je voor je medische echo’s terecht na een verwijsbrief van ons. Deze wordt digitaal doorgestuurd naar het EMK. Voor echo’s op verzoek, geslachtsbepaling echo (vanaf 15 wkn) of een 3D echo kun je zelf een afspraak maken. En heb je geen verwijzing nodig.

Het handigste is om je aan te melden via de website via de onderstaande link: http://www.echocentrummk.nl/ecmk/_formulieren/Inschrijfformulier/

 

Echocentrum Midden Kennemerland is een eerstelijns echocentrum en is voortgekomen uit samenwerking met de verloskundigen praktijken Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest/ Akersloot en Castricum en met STBN.

STBN adviseert professionals in de geboortezorg bij samenwerking, innovatie, opzetten van echtcentra en geboortecentra. Hierin vonden wij een betrouwbare partner voor goede, hoogwaardige kwaliteit in de echo’s.

 

Wij maken onderdeel uit van het Bewonder Bij keurmerk. De aangesloten echocentra bieden gegarandeerd datgene wat je mag verwachten: de beste pretecho’s in een ontspannen sfeer, mét volop aandacht voor het welzijn van jou en je ongeboren kindje. Meer weten? www.bewonderbij.nl

 

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het echocentrum: http://www.echocentrummk.nl