Wat nog te regelen?

Moeders voor moeders?

Tegenwoordig krijgt één op de zes paren te maken met verminderde vruchtbaarheid. Kunstmatige bevruchting kan voor hen de kans op zwangerschap doen toenemen. Bij dergelijke behandelingen maken artsen onder meer gebruik van geneesmiddelen die hCG bevatten (het zwangerschapshormoon ‘humaan Chorion Gonadotrofine’). Dit hormoon stimuleert de eisprong. Het hCG-hormoon wordt door het lichaam in de eerste vier maande van de zwangerschap in ruime mate aangemaakt. Het grootste deel verdwijnt via de urine. Uit de urine die Moeders voor Moeders inzamelt, wint NV Organon het hCG-hormoon.

Bij inschrijving in de praktijk zal gevraagd worden of we jouw naam en telefoonnummer mogen geven aan de informatrice (Marian van Lente) van Moeders voor Moeders. Zij zal dan contact met je opnemen en verdere informatie geven over Moeders voor Moeders. Meer weten? Zie www.moedersvoormoeders.nl.

 

App van de verloskundige

Wij hebben een App voor de smartphone. In deze app staan onze gegevens van de praktijk en nog andere nuttige infomatie. Mocht je deze willen ga dan naar je Appstore en zoek op “mijn verloskundige”. Deze kan je dan instellen voor Beverwijk.

 

Kraamzorg

Kraamzorg kan je zelf of via je zorgverzekering regelen tussen 12-16 weken.

Wij werken het meeste samen met Regionale kraamzorg (van het RKZ) en de Kraamvogel.

Regionale kraamzorg RKZ: www.rkzkraamzorg.nl

Kraamvogel: www.dekraamvogel.nl