Stagiaires/waarneemsters

Waarneemsters

Josseline is verloskundig waarneemster tijdens vakanties, bijscholingsdagen en eventuele ziekte.

verloskundigen 089-bewerkt-3

Josseline Veldhuijzen

Hallo, ik ben Josseline Veldhuijzen.

Ik had een aantal jaren geneeskunde gestudeerd, voordat ik erachter kwam dat mijn passie toch op een ander vlak lag, namelijk dat van verloskunde. Na een overbruggingsjaar, waarin ik werkte op een kinderpolikliniek, kon ik gelukkig snel terecht op de Verloskunde Academie.

Vanaf dat moment vielen alle stukjes op hun plaats. De samenwerking met en begeleiding van (aanstaande) ouders en hun omgeving, geeft me veel voldoening.

Nu ik zelf moeder ben geworden van ons zoontje Siem, besef ik me meer dan ooit hoe mooi het is om mensen te kunnen bieden wat nodig is om dit avontuur met vertrouwen aan te gaan. Ik verheug me dan ook op een toekomst waarin ik dit nog lange tijd mag doen.

STAGIAIRES

184790876-diverse-nieuwe-studieboeken

Studenten

Met enige regelmaat hebben wij een verloskunde student. Degene die stage loopt zal zich hier voorstellen

Amal Alkoury

Syrische verloskundige met 30 jaar ervaring

Amal Alkhoury is 52 jaar en heeft 30 jaar als verloskundige in Syrië gewerkt. Ze is onlangs naar Nederland gevlucht en is bezig met integreren. Als praktijk zien wij een prachtige win-win situatie waarbij wij Amal kunnen helpen de taal te leren terwijl ze met haar eigen vak bezig is, Syrisch en Arabische zwangeren in hun eigen taal kunnen communiceren en wij kunnen weer veel leren van haar ervaring. Ze is zeer gemotiveerd en zal soms een spreekuur bijwonen, wij zullen hier ook altijd bij aanwezig zijn. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan horen we dat uiteraard graag.