Stagiaires/waarneemsters

Waarneemsters

Josseline is verloskundig waarneemster tijdens vakanties, bijscholingsdagen en eventuele ziekte.

verloskundigen 089-bewerkt-3

Josseline Veldhuijzen

Hallo, ik ben Josseline Veldhuijzen.

Ik had een aantal jaren geneeskunde gestudeerd, voordat ik erachter kwam dat mijn passie toch op een ander vlak lag, namelijk dat van verloskunde. Na een overbruggingsjaar, waarin ik werkte op een kinderpolikliniek, kon ik gelukkig snel terecht op de Verloskunde Academie.

Vanaf dat moment vielen alle stukjes op hun plaats. De samenwerking met en begeleiding van (aanstaande) ouders en hun omgeving, geeft me veel voldoening.

Nu ik zelf moeder ben geworden van ons zoontje Siem, besef ik me meer dan ooit hoe mooi het is om mensen te kunnen bieden wat nodig is om dit avontuur met vertrouwen aan te gaan. Ik verheug me dan ook op een toekomst waarin ik dit nog lange tijd mag doen.

STAGIAIRES

Student Juliette Prosee

Studenten

Met enige regelmaat hebben wij een verloskunde student. Degene die stage loopt zal zich hier voorstellen

 

Beste aanstaande ouders,

Mijn naam is Juli√ętte (24 jaar) en ben een 3e jaars verloskundige in opleiding aan de Verloskunde Academie in Amsterdam.

Van 25 december tot en met 4 februari kunnen jullie mij treffen tijdens spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen en jullie te mogen begeleiden in deze bijzondere periode.

Wie weet tot snel, ik heb er zin in!