Informatieavond

Een bevalling is niet niks. Sterker: bevallen kan best spannend zijn. Vooral als het je eerste kindje is. Maar ook bij een tweede of volgend kindje weet je natuurlijk nooit hoe het dit keer zal gaan. Wanneer gaat het beginnen? Hoe zul je reageren op de weeën? Elke bevalling is anders en elke vrouw beleeft het op haar eigen manier. Hoe jij je voelt als je kindje geboren wordt, kan dus niemand je vertellen. Wel wat er tijdens een bevalling met je gebeurt en hoe je je daar zo goed mogelijk op kunt voorbereiden. Samen met de verloskundigen uit de regio en de verloskundigen en gynaecologen van het Rode Kruis Ziekenhuis organiseren we een informatieavond.

 

Uitnodiging

Graag nodigen we je uit voor deze informatieavond in het Rode Kruis Ziekenhuis in het restaurant op de 2e verdieping. De avond wordt geleid door verloskundigen, gynaecologen en verpleegkundigen. Ze zullen je in 2 uur tijd een presentatie houden over hoe je je kan voorbereiden op de bevalling, antwoord geven op vragen die bij jou en je partner leven en indien het rustig is op de afdeling je meenemen om een kijkje te nemen op de verloskamers.

 

Film rondleiding Rode Kruis Ziekenhuis verloskamers

https://ijmondgeboortezorg.nl/informatie/voorlichtingsavonden/

 

Aanmelden
Deelname aan de informatieavond is gratis. Je mag je partner of introducé meenemen. Graag aanmelden via www.rkz.nl/aanmelden_zwangeren_informatie_avond. Hier kan je ook de komende data vinden. We zien uit naar je komst.