Wie zijn wij

ONZE VERLOSKUNDIGEN

CHARLETTE VAN DE WARRENBURG

ABYGAEL DIJS

MARTINE VROLIJK

FLORIN JELSMA

Hoi, ik ben Charlette,

Sinds 2012 ben ik verloskundige na mijn opleiding in Maastricht. Daarna heb ik in verschillende praktijken waargenomen. Ondertussen ben ik in Beverwijk gekomen, als Brabantse. Hier woon ik samen met mijn man.

Met oog voor je wensen, een luisterend oor en een hart voor het vak verloskunde hoop ik vrouwen (met hun partner) te mogen begeleiden in deze bijzondere periode.

Hallo, Ik ben Abygael Dijs.

Al zo lang ik mij kan herinneren wilde ik verloskundigen worden. Ik heb me na mijn atheneum meteen aangemeld bij de verloskunde Academie. Helaas duurde het 3 jaar voordat ik door de loting heen kwam. Daardoor heb ik ook 1 jaar “vroedkunde” in België gestudeerd, maar ik wilde weer graag in Nederland studeren en zo ben ik uiteindelijk na de 4e aanmelding toegelaten in Amsterdam.
Na mijn afstuderen kon ik geen werk vinden in Haarlem en gelukkig wel in Beverwijk. Ik ben dan ook meteen na mijn afstuderen in 2006 hier in de praktijk begonnen en ben nooit meer weggegaan. Ik ben ook verhuisd naar Beverwijk om dichter bij mijn werkgebied te wonen.

Zelf ben ik moeder van 2 jonge kinderen, Joshua en Josephine. En heb ook gevoeld hoe bijzonder het is om zelf een kindje te krijgen. Dit alles is overweldigend. Ik hoop dan ook jullie de zorg te kunnen geven die bij jullie past, van zwangerschap tot het krijgen van je kindje.

Hallo, ik ben Martine Vrolijk.

Ik heb alles een beetje in een andere volgorde gedaan. Na mijn VWO ben ik eerst gaan werken en heb ik 2 prachtige dochters gekregen, Noa en Jinte. En toen mijn jongste bijna 4 was ben ik voor Verloskundige gaan studeren. In 2013 ben ik afgestudeerd en kon ik direct terecht in de verloskundigepraktijk in Beverwijk. Ik woon net op de rand van het gebied vlakbij Assendelft.

Het werk als verloskundige is het mooiste wat er is. Mensen begeleiden voor het eerst of voor een volgende keer vader of moeder te worden is iedere keer weer een bijzonder ervaring. Ik hoop dat ik dat nog vele jaren op deze manier mag blijven uitoefenen.

Hi, ik ben Florin Jelsma.

Als jong meisje uit Friesland wist ik het al zeker, ik wilde verloskundige worden en zelfstandig werken. Wat leek me dat fantastisch en wat is het mooi en fijn om ouders op een empathisch en vertrouwelijk manier te mogen begeleiden in hun transitie naar het ouderschap. Sinds 2012 ben ik afgestudeerd aan de Academie in Maastricht waarna ik direct naar Haarlem verhuisd ben om als waarnemend verloskundige in verschillende praktijken ervaring op te doen. Een positieve benadering en bewaking van het natuurlijke proces (en hulp indien nodig) staan bij mij voorop. Sinds 2016 ben ik een vast gezicht voor alle zwangeren in Beverwijk e.o. en hoop ik je tegen te komen tijdens je zwangerschap, bevalling en/of het kraambed.

ONZE ASSISTENTEN

Onze praktijkassistentes zijn vaak je eerste aanspreekpunt aan de telefoon en bij het spreekuur. Ze bieden jullie een warm welkom en ondersteunen ons tijdens spreekuurdagen met afspraken maken, telefoon beantwoorden en administratieve zaken. Zij hebben, net als wij, beroepsgeheim en zij kunnen veel van je vragen al beantwoorden, zodat de verloskundigen tijd en aandacht voor je hebben tijdens de bevalling en het spreekuur. Bij spoedgevallen of persoonlijke vragen zullen ze uiteraard altijd doorverwijzen naar de verloskundige.

verloskundigen 018-bewerkt-4

KARIN

verloskundigen 049-bewerkt-2

ELLEN