Wie zijn wij

ONZE VERLOSKUNDIGEN

CHARLETTE VAN DE WARRENBURG

ABYGAEL DIJS

IRIS DE VRIEND

FLORIN JELSMA

MARJOLEIN KUIJPERS

Mijn naam is Charlette van de Warrenburg. Ik ben in 2012 afgestudeerd aan de Academie Verloskunde Maastricht en sindsdien met veel plezier werkzaam als verloskundige!

Van oorsprong ben ik Brabantse, maar sinds 2013 is Beverwijk mijn nieuwe thuishaven vanwege de liefde en in 2021 is onze zoon Felix geboren.

Verloskundige zijn in Beverwijk is hartstikke leuk in deze praktijk met fijne collega’s. Het begeleiden van zwangeren en hun partners, ieder met een eigen verhaal, achtergrond en voorkeuren, maakt het gevarieerd. Als verloskundige probeer ik hier ook altijd rekening mee te houden en samen met hen te bekijken welke begeleiding het beste past. Hierbij is het streven altijd, goede zorg leveren voor moeder en kind.

Hallo, Ik ben Abygael Dijs.
Al zo lang ik mij kan herinneren wilde ik verloskundigen worden. Ik heb me na mijn atheneum meteen aangemeld bij de verloskunde Academie. Helaas duurde het 3 jaar voordat ik door de loting heen kwam. Daardoor heb ik ook 1 jaar “vroedkunde” in België gestudeerd, maar ik wilde weer graag in Nederland studeren en zo ben ik uiteindelijk na de 4e aanmelding toegelaten in Amsterdam.
Na mijn afstuderen kon ik geen werk vinden in Haarlem en gelukkig wel in Beverwijk. Ik ben dan ook meteen na mijn afstuderen in 2005 hier in de praktijk begonnen en ben nooit meer weggegaan en ik voel me hier ook heel erg op mijn plek.
Zelf ben ik moeder van 2 kinderen, Joshua (2007) en Josephine (2009). En heb ook gevoeld hoe bijzonder het is om zelf een kindje te krijgen. Dit alles is overweldigend. Ik hoop dan ook jullie de zorg te kunnen geven die bij jullie past. Van de zwangerschap tot het krijgen van je kindje en de bijzondere kraamperiode. Tevens plaats in anticonceptie spiraaltjes in de praktijk, aangezien het fijn is om een kindje te krijgen op het moment wanneer jullie daarvoor kiezen.
Hoi! Mijn naam is Iris.
Ik ben geboren en opgegroeid in Heemskerk in juli 2020 afgestudeerd als verloskundige en heb sindsdien werkervaring opgedaan bij verschillende Verloskundige Praktijken. Sinds november 2020 ben ik een vast gezicht bij Verloskundige Praktijk Beverwijk.
Ik vind verloskunde het mooiste vak wat er bestaat. Elke zwangerschap en baring is uniek. Het is heel bijzonder om op zo’n belangrijk moment in het leven van (aanstaande) ouders een bijdrage te mogen leveren en iemands steun te kunnen zijn. Zelf heb ik twee dochters. Ik vind de tijd van mijn zwangerschappen en bevallingen een van de mooiste periodes uit mijn leven. Het blijft zó wonderbaarlijk wat het lichaam kan. Het heeft mij nog meer in laten zien hoe rijk ik ben dat ik bij dit proces aanwezig mag zijn. Ik kijk er dan ook naar uit om jullie te ontmoeten en te mogen begeleiden bij het zwanger worden/zijn, de baring en in de kraamtijd.
Veel liefs, Iris

Hi, ik ben Florin Jelsma.

Als jong meisje uit Friesland wist ik het al zeker, ik wilde verloskundige worden en zelfstandig werken. Wat leek me dat fantastisch en wat ís het mooi en fijn om ouders op een empathisch en vertrouwelijk manier te mogen begeleiden in hun transitie naar het ouderschap. Sinds 2012 ben ik afgestudeerd aan de Academie in Maastricht waarna ik direct naar Haarlem verhuisd ben om als waarnemend verloskundige in verschillende praktijken ervaring op te doen. Sinds 2016 ben ik een vast gezicht voor alle zwangeren in Beverwijk e.o. Een positieve benadering en bewaking van het natuurlijke proces (en hulp indien nodig) staan bij mij voorop. Ik heb dit zelf mogen ervaren toen ik in 2020 moeder mocht worden van ons zoontje Ivo en in 2022 van dochter Liv. Dankbaar dat ik na 2 thuisbevallingen en een mooie periode van borstvoeding mijn kennis hierover ook met jullie mag delen. Hopelijk ontmoeten we elkaar gauw.

Hi allemaal!
Mijn naam is Marjolein Kuijpers, ik ben opgegroeid in Heemskerk en woon nu samen met mijn vriend in Beverwijk. In 2018 ben ik afgestudeerd in Antwerpen en sindsdien fulltime aan het werk als verloskundige. Dit vak betekent voor mij zoveel passie en plezier, dat het niet als ‘werken’ voelt. Het persoonlijke contact dat je vanaf de intake tot aan de bevalling opbouwt.. jullie kindje komen bewonderen tijdens de kraamweek. Maar ook bij kunnen staan tijdens moeilijke momenten. Geen dag is hetzelfde in de verloskunde. Rust, ruimte en vertrouwen zijn eigenschappen die passen bij mijn zorgverlening. Voel je vrij om alles bespreekbaar te maken. Wellicht tot binnenkort!

Liefs Marjolein

ONZE ASSISTENTEN

Onze praktijkassistentes zijn vaak je eerste aanspreekpunt aan de telefoon en bij het spreekuur. Ze bieden jullie een warm welkom en ondersteunen ons tijdens spreekuurdagen met afspraken maken, telefoon beantwoorden en administratieve zaken. Zij hebben, net als wij, beroepsgeheim en zij kunnen veel van je vragen al beantwoorden, zodat de verloskundigen tijd en aandacht voor je hebben tijdens de bevalling en het spreekuur. Bij spoedgevallen of persoonlijke vragen zullen ze uiteraard altijd doorverwijzen naar de verloskundige.

KARIN

ELLEN