Stagiaires/waarneemsters

Waarneemsters

Sophie is verloskundig waarneemster tijdens vakanties, bijscholingsdagen en eventuele ziekte.

Foto 1

Sophie Bouwes

Mijn naam is Sophie Bouwes en ik ben waarneemster bij Verloskundige Praktijk Beverwijk. Ik ben 27 jaar en ik woon in Haarlem.

Bijna 15 jaar geleden werd mijn jongste broertje Moos geboren en ik mocht als 12-jarig grietje bij deze prachtige gebeurtenis zijn! Toen kwam ook het besef: ‘Jeetje, dit kan je gewoon als werk doen!’ Zo gezegd, zo gedaan! In 2012 begon ik aan de Verloskunde Academie, waarna ik met heel veel liefde en plezier, dit prachtige vak uit mag oefenen!

Ik kijk ernaar uit jullie te leren kennen. Tot in de spreekkamer!

Liefs, Sophie

STAGIAIRES

Anika Mesman

Studenten

Met enige regelmaat hebben wij een verloskunde student. Degene die stage loopt zal zich hier voorstellen.

 

Beste zwangeren en partners,

 

Mijn naam is Anika en ik mag van begin november tot en met het begin van het nieuwe jaar stagelopen bij Verloskundige praktijk Beverwijk.

 

Ik zit op dit moment in het derde jaar van de opleiding tot verloskundige waar ik met veel plezier mee bezig ben.

 

In de komende weken kunnen jullie mij tegenkomen in de zwangerschap, tijdens de bevalling en op kraamvisite. Na weer een tijdje in de schoolbanken gezeten te hebben kijk ik er naar uit om weer in de praktijk te mogen leren van jullie en van de verloskundigen hier!

 

Hopelijk tot snel!

Anika.

 

 

Amal Alkoury

Syrische verloskundige met 30 jaar ervaring

Amal Alkhoury is 52 jaar en heeft 30 jaar als verloskundige in Syrië gewerkt. Ze is onlangs naar Nederland gevlucht en is bezig met integreren. Als praktijk zien wij een prachtige win-win situatie waarbij wij Amal kunnen helpen de taal te leren terwijl ze met haar eigen vak bezig is, Syrisch en Arabische zwangeren in hun eigen taal kunnen communiceren en wij kunnen weer veel leren van haar ervaring. Ze is zeer gemotiveerd en zal soms een spreekuur bijwonen, wij zullen hier ook altijd bij aanwezig zijn. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan horen we dat uiteraard graag.