Stagiaires/waarneemsters

Waarneemsters

We hebben op dit moment een verloskundig waarneemster nodig voor tijdens verlof, vakanties, bijscholingsdagen en eventuele ziekte. Hieronder stelt zij zich voor.

Elaine

Mijn naam is Elaine de Wit en geboren en getogen in Alkmaar. Ik ben in april 2022 afgestudeerd aan de Verloskunde Academie Amsterdam als verloskundige. Begin dit jaar heb ik mijn eindstage hier bij verloskundige praktijk Beverwijk gelopen en nu mag ik dit fijne team komen versterken i.v.m. het zwangerschapsverlof van Florin en Iris! Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens de spreekuren, de bevalling en de diensten.

Op de basisschool ging mijn allereerste spreekbeurt over zwangerschap. Ik dook de bibliotheek in om tussen de zwangerschapsboeken te neuzen en naar foto’s te kijken van de baby in de buik.  De belangstelling voor dit bijzondere vak was toen al gewekt en  is blijven bestaan!

Het proces rondom zwangerschap en geboorte heeft mij altijd gefascineerd. Een natuurlijk proces waarin iedereen weer andere persoonlijke wensen en behoeften ervaart. Graag stem ik deze wensen en behoeften met jullie af om zo de beste zorg voor moeder en kind te kunnen leveren.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

STAGIAIRES

Renate vio

Studenten

Met enige regelmaat hebben wij een verloskundige in opleiding. Degene die stage loopt zal zich hier voorstellen.

 

 

Beste zwangeren & partners,

Mijn naam is Renate Groeneveld, ik ben 22 jaar en woon in Veenendaal. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de opleiding tot verloskundige in Amsterdam en hoop ik af te studeren!

Als klein meisje was ik al gefascineerd door alles wat met de zwangerschap en bevalling te maken heeft. Super blij was ik dan ook toen ik gelijk werd toegelaten. Andere dingen waar ik blij van word zijn een goed boek met een cappuccino erbij en op het terras zitten met vrienden. Ook geniet ik er enorm van om als tante op te passen op mijn nichtjes en neefjes en hen te zien opgroeien.

Van 5 september t/m 6 november zal ik stage komen lopen bij Verloskundigenpraktijk Beverwijk! Ik kijk uit naar alles wat ik hier ga leren om zelfstandig aan de slag te mogen gaan en om jullie te gaan ontmoeten. Wat ik belangrijk vind is om echt te zien wie je bent en de best mogelijke zorg te geven aansluitend bij jullie behoeftes. Je kunt mij tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling en de kraamvisites. Als je liever niet hebt dat ik erbij ben, geef dat dan gerust aan.

Hopelijk tot snel!