Stagiaires/waarneemsters

Waarneemsters

Boukelien is verloskundig waarneemster tijdens verlof, vakanties, bijscholingsdagen en eventuele ziekte.

Boukelien

Boukelien Dekker

Beste zwangere en partners

Graag wil ik mij aan jullie voorstellen, mijn naam is Boukelien Dekker,  ik ben vanaf  januari 2020 waarneemster bij Verloskundige Praktijk Beverwijk.  Ik ben in 2017 afgestudeerd aan de verloskunde academie in Groningen en heb tot begin 2019 in en om Groningen gewerkt. Naast dat ik verloskundige ben, heb ik in 2019 de opleiding tot echoscopiste afgerond.  Voor de liefde ben ik één jaar geleden verhuisd naar Heemskerk en inmiddels heb ik bij meerdere praktijken in de omgeving waargenomen.

Het voelt als een eer om jullie als zwangere en jonge moeders te mogen begeleiden. Ik doe dit werk dan ook met veel liefde en passie. Naast dat ik dienst heb, draai ik ook spreekuren. Hier hoop jullie te ontmoeten zodat ik geen onbekend gezicht meer ben tijdens je bevalling of in je kraambed.

Tot ziens!

Carola is ook verloskundig waarneemster en af en toe werkzaam bij ons.

Carola

Carola Kuijpers

Ik ben Carola Kuijpers op 5 juli 1989 als vierde kind thuis geboren in Hoogwoud. Dit is een klein dorpje in West-Friesland. Hier heb ik zelf maar kort gewoond, na drie maanden zijn we verhuisd naar Assendelft. Dit dorp heb ik inmiddels ook verlaten en woon nu samen met mijn vriend in Westzaan.

De geboortezorg heeft mij altijd geïnteresseerd. Ik wilde altijd kraamverzorgster worden en heb hier dan ook een opleiding voor gevolgd en afgerond. Tijdens mijn stage in de kraamzorg kwam een verloskundige langs voor een kraamvisite. Na dit moment was ik om. Ik wilde ook verloskundige worden. Zal ik ooit die droom waar kunnen maken? En ja, die droom heb ik waar kunnen maken. Mei 2019 ben ik afgestudeerd als verloskundige aan de Verloskunde Academie in Amsterdam.

Zwangerschap, baring en kraamtijd wordt niet voor niets een life-event genoemd, het heeft impact op de rest van jullie leven. Ik zie het als mijn verantwoordelijkheid om samen met jullie ervoor te zorgen dat jullie deze prachtige periode positief kunnen beleven. Ten tijde van internet en de grote hoeveelheid (soms foute) informatie die daardoor beschikbaar is, vind ik het des te belangrijker om jullie van de juiste informatie te voorzien om onzekerheden zo klein mogelijk te maken. Daarbij kijken we naar wat jullie belangrijk vinden, wat er bij jullie past en welke wijze van begeleiding daarbij aansluit.

Jullie kunnen mij tegen komen wanneer jullie vaste verloskundige vakantie heeft of tijdens het verlof van Florin. Wie weet gaan we elkaar ontmoeten, ik kijk er in ieder geval naar uit!

Met vriendelijke groet, Carola Kuijpers

 

STAGIAIRES

Studenten

Met enige regelmaat hebben wij een verloskundige in opleiding. Degene die stage loopt zal zich hier voorstellen.

 

 

Beste zwangere en partner,

Van 6 januari t/m 6 maart loop ik, Tamara van Wijlen, mijn eindstage bij Verloskundige praktijk Beverwijk en daarom stel ik mij graag voor.

Ik ben 35 jaar en vierdejaars studente aan de Verloskunde Academie in Amsterdam. Samen met mijn man en onze drie kinderen van 10, 7 en 4 woon ik in Haarlem. Ik heb altijd al belangstelling gehad voor het menselijk lichaam en door mijn eigen zwangerschappen en bevallingen is de passie voor de verloskunde aangewakkerd, wat me heeft doen besluiten het roer om te gooien en mijn hart te gaan volgen. Een kind krijgen is een bijzondere periode in je leven, of het nu de eerste of vierde keer is, en ik vind het een voorrecht om daarbij aanwezig te mogen zijn.

De komende weken kun je mij tegenkomen tijdens spreekuren, bevallingen en in het kraambed. Wil je liever niet dat ik hierbij aanwezig ben, geef dit dan aan bij de verloskundige of assistente.

Ik hoop jullie binnenkort te mogen ontmoeten!

Hartelijke groet,

Tamara

184790876-diverse-nieuwe-studieboeken