Stagiaires/waarneemsters

Waarneemsters

We hebben op dit moment een verloskundig waarneemster nodig voor tijdens verlof, vakanties, bijscholingsdagen en eventuele ziekte. Hieronder stelt zij zich voor.

Elaine

Mijn naam is Elaine de Wit en geboren en getogen in Alkmaar. Ik ben in april 2022 afgestudeerd aan de Verloskunde Academie Amsterdam als verloskundige. Begin dit jaar heb ik mijn eindstage hier bij verloskundige praktijk Beverwijk gelopen en nu mag ik dit fijne team komen versterken i.v.m. het zwangerschapsverlof van Florin en Iris! Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens de spreekuren, de bevalling en de diensten.

Op de basisschool ging mijn allereerste spreekbeurt over zwangerschap. Ik dook de bibliotheek in om tussen de zwangerschapsboeken te neuzen en naar foto’s te kijken van de baby in de buik.  De belangstelling voor dit bijzondere vak was toen al gewekt en  is blijven bestaan!

Het proces rondom zwangerschap en geboorte heeft mij altijd gefascineerd. Een natuurlijk proces waarin iedereen weer andere persoonlijke wensen en behoeften ervaart. Graag stem ik deze wensen en behoeften met jullie af om zo de beste zorg voor moeder en kind te kunnen leveren.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

STAGIAIRES

product-19

Studenten

Met enige regelmaat hebben wij een verloskundige in opleiding. Degene die stage loopt zal zich hier voorstellen.