Stagiaires/waarneemsters

Waarneemsters

Tamara is verloskundig waarneemster tijdens verlof, vakanties, bijscholingsdagen en eventuele ziekte.

tamara 2

Tamara van Wijlen

Beste zwangere en partner,

Ik ben 36 jaar en begin 2020 afgestudeerd. Samen met mijn man en onze drie kinderen van 10, 7 en 4 woon ik in Haarlem. Ik heb altijd al belangstelling gehad voor het menselijk lichaam en door mijn eigen zwangerschappen en bevallingen is de passie voor de verloskunde aangewakkerd, wat me heeft doen besluiten het roer om te gooien en mijn hart te gaan volgen. Een kind krijgen is een bijzondere periode in je leven, of het nu de eerste of vierde keer is, en ik vind het een voorrecht om daarbij aanwezig te mogen zijn.

Ik hoop jullie binnenkort te mogen ontmoeten!

Hartelijke groet Tamara

Iris is ook verloskundig waarneemster en werkzaam bij ons.

7a162a3c-4cf0-4942-99e4-9a13ad20e80e

Iris de Vriend

Hoi aanstaande papa’s en mama’s!
Graag zou ik mijzelf willen voorstellen. Mijn naam is Iris de Vriend en ik ben 23 jaar. Afgelopen juli ben ik afgestudeerd als verloskundige. Direct hierna heb ik een aantal maanden als verloskundige gewerkt in Rotterdam, waar ik woonde voor mijn studie. Sinds kort woon ik in Beverwijk samen met mijn man en twee katten, in de buurt van onze families en vrienden. Dit vind ik super fijn aangezien ik zelf in januari mijn eerste kindje verwacht.
Nu ik weer woon waar ik vandaan kom, wilde ik natuurlijk ook graag werken hier in de regio. En zodoende ben ik bij Verloskundigen Praktijk Beverwijk terecht gekomen. Voorafgaand aan mijn eigen zwangerschapsverlof mag ik een aantal diensten en spreekuren draaien en ook na mijn verlof in 2021 kunnen jullie mij tegenkomen. Ik heb er erg veel zin in.
Mochten jullie vragen hebben, stel ze gerust! En wie weet zien we elkaar snel.
Groet Iris de Vriend

STAGIAIRES

184790876-diverse-nieuwe-studieboeken

Studenten

Met enige regelmaat hebben wij een verloskundige in opleiding. Degene die stage loopt zal zich hier voorstellen.

2e jaars studente Tammanna van 7-12-20 t/m 14-02-21.

Er hangt op de deur vd wachtkamer een voorstelbriefje.