Visie

Onze kijk op zorg

We gaan uit van de kracht van iedere zwangere en geloven dat zwangerschap en geboorte een natuurlijk proces zijn. Het is onze taak om de optimale balans te vinden tussen het beschermen van dit natuurlijke proces en het tijdig signaleren van symptomen die een teken zouden kunnen zijn van medische risico’s.

 

Bekende aan je bed

We willen je graag leren kennen dus zullen we ervoor zorgen dat je een ieder van ons minstens een keer gezien hebt voor de bevalling. Mocht je specifiek vaker bij iemand op het spreekuur willen komen dan kunnen we dit zo inplannen met je.

 

Jou wensen, onze wensen

Voor ons het is belangrijk dat jij onze begeleiding en aandacht als prettig ervaart ondanks mogelijke ups en downs (fysiek en mentaal) die je in de zwangerschap, baring of kraambed tegen kan komen. Voor ons is het steeds weer een uitdaging om je zo persoonlijk mogelijk te begeleiden en de zorg op jou wensen en ideeen af te stemmen.

 

Samen werken aan kwaliteit

We zijn bekwame en medisch professionals die zelfstandig verloskundig beleid voeren en verantwoordelijk zijn voor het beleid rondom ongecompliceerde verloskundige zorg en dit samen met de gynaecoloog doet bij complicaties. Zo zorgen we voor een balans tussen onder- en overbehandeling. We werken nauw samen in een sterk samenwerkingsverband met andere zorgprofessionals in de omgeving. Samen vormen we Ijmond Geboortezorg, zie www.ijmondgeboortezorg.nl. Door te werken in een team proberen we de overgangen tussen verschillende hulpverleners zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Klik hier voor een indruk van de praktijk en onze visie gemaakt door Ijmond Nieuws gemaakt: https://www.youtube.com/

 

Zwanger? Kinderwens? Anticonceptie?